Masterpeace – Siste håp for Jordens levende liv – Tilbake til vår opprinnelige og rene helse

ALGIZ er Viking-runen som ble misbrukt til Fredsymbolet.

Står for beskyttelse, styrke, trygghet osv, men energien ble reversert

Fredsbevegelsen har dermed sabotert seg selv.. og sitt formål. Da runen ble satt opp ned, gjør den oss istedet ubeskyttet og sårbare, uten kontakt med vårt høyere selv, eller «gudene».

Ved å SNU runen rett vei, blir vi sterke, beskyttet og kan endre vår skjebne, Den er også knyttet til Valkyriene – og er vår egen og gudenes beskytter. Har vært opptatt av dette i ca 20 år – at vi måtte snu dette symbolet. Har bl a gjort det på huset mitt. SÅ kommer denne gode medisin, som kan rense og rette alt 🙂 For meg er det mye synkronisitet i dette. Står også for svane og elg, skogens konge.

Forbundet til the YEW tree – Yggdrasil. Norsk – Barlind. Svensk Ildegran.

Her kommer en store nyheten som mange har ventet og håpet på

OG Symbolet er fredsrunen RETT VEI – dette vil virke sterkt i god retning 🙂

HISTORICAL MOMENT FOR MANKIND

MASTERPEACE REMOVES GRAPHENE

AND OTHER METALS, POISONS ETC

En nyhet som kan gi GLEDE, håp, og bedre helse for mange 🙂

Har ikke kjent en slik glede og håp på flere år,

Både dyr og mennesker trenger dette og potensialet er stort 🙂

Etter så lang tid med mørke og håpløshet, for mange, er det en stor glede å dele denne nye mulighet,

Produktet er tilgjengelig for å kjøpe via affiliate link nederst i artikkelen. Så at det stod på siden av siden her at produktet ikke er tilgjengelig, det er IKKE sant, det må være sabotasje, klikk og kjøp nederst.

ALLE som bestiller vil få en ekstra flaske gratis, for å godtgjøre for avgift for import.

Vi kan kalle dette for en White swan event for menneskeheten, dvs varige gode endringer ❤

Etter at myndighetene uten å spørre har sløst bort enorme pengesummer på vaksiner som gjorde mer skade en gavn, og har sprayet natur, mat og vann med gifter, bør vi FORLANGE at de nå kjøper opp store mengder av dette midlet for å hjelpe både folk, fe, fugler, dyr og naturen!

Det har vært ganske TUNGT for oss som har brukt mye av vår tid på å sette oss inn i, alt det som har foregått de siste årene, under Covid-tiden og etter det. Mye press og desinfo rundt, vax, tester, munnbind osv osv. En del av oss brukte enormt med tid, for å sette oss i fakta, forstå hva dette var og hvorfor. Det var ingen grenser, for hva som kom frem, når vi gravde, skremmende saker, som var belastende å vite om, og vanskelig var det at det var tabu og stigma om vi snakket om dette.

Det oppstod en avgrunn mellom oss og de som fløt med strømmen og nøyde seg med den info som ble presentert av main stream media, leger osv. Få leger stilte spørsmål og stod frem med reelle fakta, de som gjorde det ble stigmatisert, eller mistet sin lisens, kun de modigste våget si imot.

En del av oss har unngått vaksiner og tester for enhver pris. Nå viser det seg at de samme stoffene ble tilsatt i mat, drikke, luft, kosmetikk osv. Man har vaksinert og testet dyr, slik at det fantes i kjøtt og andre animalske produkter, til og med i salat.

Det er konstatert, at alle har disse stoffene i seg, i større eller mindre grad. Stoffer som få eller ingen ville ønsket dersom man hadde visst fakta, men ingen ble spurt.

Vi som ville vite sannheten og dele den ble latterliggjort, diskriminert og herjet med, også av såkalte «faktasjekkere» og aktører i debatt betalt med våre felles skattepenger.

Lover er endret, nye høringer kommer på løpende bånd, ofte med svært korte frister, og alle bør følge med på disse og si sin mening, der man føler for det.

Vi lever i siste skanse, før samfunnet blir mer og mer totalitært.

Dette er ikke noe nytt. De fleste av oss har vært klar over lenge, at mat, drikke, klær, shampo, såpe, kremer, ja alt vi bruker og omgås med, er fulle av giftstoffer, som tas opp i blodet og i våre kropper.

Vaksinene vi fikk som barn, stoffer vi ikke skulle hatt i kroppen, til og med klær, shampo, vaskepulver inneholder avanserte nanopartikler. Det er vedtatt på stortinget at det er tillatt å tilsette radioaktivt avfall, i alt unntatt mat, sminke og smykker. Da Berit Ås konfronterte noen av de som vedot ok dette, viste det seg at de ikke hadde forstått noe som helst ang hva de hadde vedtatt.. se min artikkel om Berit Ås.

Krefter som ikke ville oss vel, ville ødelegge mest mulig, av mennesker, dyr, planter osv.

Noe av det som har vært spredt i naturen og i oss på mange forskjellige måter er Graphene, nano-partikler, bots, metaller, kjemikalier, parasitter både naturlige og fra biolabs osv.

Det viser seg at disse substansene kan spes via influensa-sykdom, vaksiner, tester, mat og drikke. Slik teknologi kan også spre seg via såkalt shedding, nano-partikler kan hoppe fra person til person. Det kalles ofte for virus, men det er egentlig noe annet enn man tror. Virus har ikke vært påvist/isolert.

Det man bør FOKUSERE på nå, det er hvordan man skal RENSE kropp, sjel og sinn, for å få UT uønskede stoffer som gjør at man får sykdom og nedsatt helse.

MASTERPEACE, inneholder kun TO ingredienser:

Naturlig Zeolite, med ekstremt små partikler – nano-størrelse, mindre enn i andre lignende produkter, derfor bedre virkning, OG MARIN PLASMA, fra sjøvann, som er strukturert.

Dette er IKKE NANOTEKNOLOGI, kun nano størrelse på zeolitt i marint plasmavann.

HER ER Videos – som dere kan se og dele ang Masterpeace 🙂

https://rumble.com/c/c-4748258

Det er blitt veldig in å «FASTE» noe som er veldig godt for kroppen. Man kan rense kroppen med faste, en praksis som har funnets i alle religioner, unntatt protestantismen, hvor man bare spiser fastelavensboller og så hopper over selve fasten.. Man bør faste iblant, for at kroppens fordøyelse kan hvile og istedet bidra til å rense kropp og sjel. Nesten alle som faster nå, gjør det kun noen timer eller et par dager. Den verste kneika er da, når man kommer forbi dag 3, så går ting mye lettere. Det er først på dag 9, og ikke før at nyrene renses, og det kan man merke. Jeg anbefaler faste – hvor du unner deg en kopp biologisk dyrket fruktsaft, og en kopp økologisk grønnsaks-juice som «måltider» daglig. et par kopper urtete og ellers bare vann.Men kan bruke en teskje ren honning ved «fastekrise» eller som søtning i teen uten å bryte fasten. Når det skal gjøres, ta man et eple, og etter det, trapper langsomt opp igjen til normale måltider Minst 2-3 dager med råkost, frukt osv, før man spiser det man vanligvis spiser.

Det finnes også spesielle kurer å få kjøpt, som f eks Biodrain osv. En bør i så fall sjekke hva disse inneholder. Mange har vært deprimerte og oppgitt over at spesielt de som har tatt mange vaksiner, har fått i seg mye graphene, og annet som på sikt kan ødelegge blodet og helsen. Man er så frisk som blodet er.. så blodet må en holde friskt. Det har vært gjort forsøk, på mange forskjellige måter, å fusjonere mennesker og elektronikk, dette har bl a vært agenda for WEF, World economic forum, som har snakket åpent om dette på sine møter og også skrevet om dette i sine bøker.

Boken Covid – The Great reset, ble skrevet og utgitt av Claus Shcwab, før den såkalte pandemien satte inn, og forklarte hva som skulle skje på forhånd og hvorfor.

The Fourth industrial revolutioon, som de kaller det, skal forandre OSS; og hans assistent Juval Harari, snakker åpent om at vi ikke lenger har privatliv og tankene våre for oss selv, men at vi nå i praksis er «hackable animals»

Gode mennesker, tror godt om andre, og tror ikke at noen har så onde hensikter som dette.

Har deltatt på flere møter hvor også Dr Robert Young har deltatt. Etter min mening er han verdens beste lege, har ment dette i 30 år. Han skrev den fantastiske boka PH miraklet. Den handlet om hvordan man kan bli kvitt det meste av sykdommer, ved å gjøre kroppen basisk, ordner kroppen opp i det meste. De fleste sykdommer skyldes faktisk et for surt miljø, og dersom man sørger for at kroppen er mer basisk, og dette kan man måle f eks i urinen, så blir man friskere og mange plager forsvinner.

Dr Young er en av verdens fremste eksperter, ang å analysere blod i mikroskop. Han har laget mange videos, blitt intervjuet av mange og vist frem det bedrøvelige resultat, av hvordan blodet ser ut, i vår tid, spesielt etter covid tiden, hvor man har jobbet for å få i oss mye som vi ikke burde utsette kroppen for.

Har flere ganger, har jeg sett den gode mannen, Dr Young, med tårer i øynene si at vi er «ødelagt» – «blodet til menneskene er ødelagt – det finnes ingen måte å få UT dette av kroppen»

https://www.bitchute.com/video/hsbeF26m0xz7

Dr Young ble kontaktet av oppfinneren av det fantastiske nye midlet, MASTERPEACE. Til å begynne med var han ikke så interessert. Svarte at han hadde sett og prøvd ALT, og at det ikke er noen måte å få ut disse stoffene, noe som også mange andre kjente leger slo fast.

Men da han likevel så på dette, sammen med flere andre fremstående leger, forstørret opp i sterkt mikroskop osv, så endret alt seg. Han slo fast at det fremdeles er HÅP for menneskeheten.

Masterpeace fanger inn disse stoffene i et nett og fisker dem ut, renser blod, kropp og sinn!

Det er helt fantastisk og uventet, og vi kan alle se lysere på livet etter dette.

Dette gir nytt håp, og ALLE trenger dette, både dyr, fugler og mennesker 🙂

Hadde ingen planer om å begynne å selge dette, da jeg fikk vite om det og tenkte på å skrive denne artikkelen. Men det viser seg at det er bare EN måte å kjøpe dette på, og det skaper en vinn – vinn OM du har funnet informasjon og anbefaling Masterpeace i denne, i denne artikkelen eller via meg –

Så trykk på linken nedenfor

Du får opp et skjema på siden til Master Peace.

Fyll inn skjema med navn, mailadresse og passord.

Når du har trykket opp skjemaet, med utgangspunkt i den siden som du fikk vite om dette, så er det fylt i automatisk. så fyller du i at du godtar vilkårene og sign up. Deretter, når du er innlogget, så kan du finne din egen affiliate / referal link – denne kan du poste eller anbefaler dette videre for andre. Så bestiller du en flaske og du får faktisk 2 for samme pris, når du bestiller utenfra USA.

Så er det bare å vente på å motta vidunder-middelet som vil rense kropp og sjel.

https://www.bitchute.com/video/MiTu73w86ttm

så du blir et nytt og bedre menneske. Helse-effektene blir merkbare og varierer fra person til person.

Det er ikke noe abonnement, og ikke noe krav om å kjøpe mer, ingenting å avbestille.

Men du får utrolig nok 25 % bonus, 25 % av prisen som de du anbefalte til betaler, og ytterligere 5 % går til den som anbefalte dette til deg. Så alle som anbefaler videre, vil en liten inntekt som takk.

Prisen vil ikke øke. Dette gjøres for menneskeheten og ikke for business.

Det er akkurat som dette er svar på våre, manges bønner ❤

Alle som er med, skulder ved skulder, belønnes

Dersom du har fått informasjon og anbefaling her

Trykk på linken nedenfor og du er igang, så fyller du i skjema og gjør din bestilling 🙂

Affiliate Link: https://masterpeacebyhcs.com/?ref=5527: Masterpeace – Siste håp for Jordens levende liv – Tilbake til vår opprinnelige og rene helse

Skrevet av Elin Tønjum

SAMMENLIGNING med lignende produkter se skjema nedenfor:

Legg igjen en kommentar